top of page

Don't follow your dreams

chase them

OVER MIJ

Toen ik 9 jaar was mocht ik eindelijk naar paardrijles! Vanaf het moment dat ik zelfstandig naar de manege mocht was ik daar ieder vrij uurtje na school te vinden. Van verzorgpony naar eigen pony tot eigen paard en het dressuurmatig bijrijden van andermans paarden. Door het rijden en zien van paarden met verschillende blokkades en kwalen wilde ik meer kennis op doen over de biomechanica van het paard.

 

In september 2017 ben ik gestart aan de opleiding Sportmasseur voor paarden bij het Bartels Horse & Health Instituut met Gisella Bartels als hoofddocent. Een uitgebreide opleiding op HBO niveau van ruim een jaar met veel aandacht voor anatomie, biomechanica, fysiologie, horsemanship en klinisch redeneren. Na het schrijven van een uitgebreid verslag mocht ik deelnemen aan het theorie en het praktijkexamen.

 

Inmiddels sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van Paarden Massage Nederland. Door dit lidmaatschap verplicht ik mijzelf om ieder jaar bijscholingen te volgen om zo mijn kennis en vaardigheden op peil te houden.

OPLEIDINGEN

  • Sportmasseur voor Paarden, Bartels Horse & Health, Gisella Bartels, diploma november 2018

  • Advanced Equine Chain Taping, Centrum Dry Needling, Andrea Schachinger, certificaat april 2018

  • Tendon Power or Problem, De Bascule o.l.v. Drs. Franklin Lashley, februari 2019

  • Bekken, Power to Performance, De Bascule o.l.v. Drs. Franklin Lashley en Drs. Morgan Lasley, maart 2019

  • Whole Horse Dissection, De Bascule bij Hofma & van Gelder o.l.v. Mvdr. Ivanna Ruddock, november 2019

  • Pijn en Pijnherkenning, Bartels Horse & Health, Drs. Thijs van Loon, juni 2020.

bottom of page