top of page

REVIEWS

Quinty.jpg

14 januari 2019

Mare & Nathalie Elshof

met Quinty

Quinty is al een tijdje bij Nathalie Rozeboom onder behandeling. Niet alleen als het nodig is, maar ook voor de pure ontspanning. Als Nathalie Quinty behandeld, dan is ze zo relaxed. Ook zie en voel je het gelijk in het rijden, ze loopt dan veel losser door haar lijf. Ze weet waar ze het over heeft en is zeer kundig. Wij kunnen niet meer zonder haar!

vierspan HJ

5 april 2019

Het vierspan van Hendrik Jan & Kimm Beekhuiszen

Wij hebben 6 pony's staan waar we vierspan mee mennen. Tijdens haar studie kwam Nathalie regelmatig theorie in praktijk brengen. Nu ze haar diploma heeft gehaald weet ze heel goed waar ze het over heeft. Je ziet tijdens de behandeling al het effect van de massage op de pony's. Na een massage zijn ze meer ontspannen en losser in hun lijf. Zeker als je in de topsport mee wilt rijden is een masseur een must voor je pony's. Ze leert ons bewust te trainen en scherper op te letten wanneer een pony niet lekker in zijn vel zit. Een kundige paardenmasseur, wij zouden haar zeker aanbevelen.

Sweet.jpg

30 juni 2020

Tamara van 't Hof

met Sweet

Sweet, voluit Sweet Sensation kwam bij toeval op mijn pad 2 jaar geleden. Hij was toen 18 jaar oud. Sweet geniet nog steeds enorm van de wedstrijden, samen zijn we van de M1 "doorgestoomd" naar het ZZ-Licht. Omdat Sweet al wat ouder is dan het gemiddelde sportpaard hou ik hem nauwlettend in de gaten. Vindt hij het nog leuk om op wedstrijd te gaan en kan hij het fysiek nog aan. Door middel van de juiste dosis training en een regelmatige onderhoudsmassage van Nathalie houd ik hem "fit to compeet"!

bottom of page